Stora problem

HJÄLP - snön smälter. Chili har stora proble när hon måste! Chili har alltid knallat ut i lössnön när behov uppstått, Snö upp till knäna ska det vara. Nu sjunker hon ner i snösörjan så hon försvinner eller också är det skare, inte helt problemfritt.  

Piggelin igen

Äntligen piggelin igen. Matte fick ta mig till doktorn på sjukhuset i alla fall - inget vidare må jag säga. De var väl egentligen snälla men fyyy då när syster stack in en pinne i stjärten, då blev jag hal som en ål sa matte. Sedan klämde doktorn på magen och det var inte heller så kul. Hon skrämde matte ordentligt för hon sa att hon tyckte hon kände något i min mage. Matte bleknade ordentligt må jag säga. Som tur var så hade de en kamera på sjukhuset och då såg dom att i magen fanns minsann ingentin, inte ens lite mat. Jag fick åka hem igen med lite mediciner och världens godaste burkmat - tur som en tok och i dag är jag hur pigg som helst.

Sjuk

Fyyyy vad jag är sjuk - magsjuka i flera dagar. Både husse och jag får springa på toaletten som tokar. Husse han får minsann dricka coca cola medan jag får något otäckt med spruta i munnen, inget vidare - bläää. Om jag inte är bättre till i morgon måste jag åka till doktorn säger matte och det vill jag ju inte. Håll tummarna så jag blir frisk fort.

Otäcka gubbar

I dag har jag träffat ett MONSTER. Han hade en stirrande blick, hatt, spinkiga armar och inga ben - fy vad otäck han var. Matte - hon är modig hon, gick emot honom med bestämda steg och sa att han inte alls var farlig. Hon gick ända fram och klappade honom på kinden. Matte sa att jag var en fegis och fegis vill man ju inte vara. Med raggen på ände och vilt frustande studsade jag fram mot gubben och gissa vad?? Han var inte alls farlig, stog bara där o blängde, rörde inte en min så det var bara att anfalla. Jag snodde näsan - gott.

RSS 2.0