Allvar!!!!

Jaha - nu är det dags att få ordning på Chili. Var iväg på valpkurs i dag, första lektionen utan hund. Vi fick massor med tips o goda råd så jag ser verkligen fram mot att få börja. Vi får se om jag är lika entusiastisk nästa vecka. Hur som helst så fick jag till uppgift att "klicka" in Chili till nästa vecka. Mitt problem är att hon är så himla snabb så innan jag hinner säga braaaaa,  så är är hon redan vidare på något annat. Det är väl bara att konstatera att synapserna inte är lika välsmorda längre...... Fortsättning följer..

En helt vanlig dag på jobbet


Mellanmål


Lite myspys framför brasan. Här gillar hon verkligen att ligga


Framför brasan med MYCKET toleranta kompisen Ida. Hon får stå ut med en hel del - terrier hör ju som ni vet till ett mycket envist släkte.

 


Nybadad och vild

Dagen har ägnats åt allehanda "skönhetsvård" som inte helt föll lilla fröken i smaken. Kloklippningen gick väl an, tandborstningen innebar vilda protester och badet var absolut ingen höjdarupplevelse för Chili. Vild i blicken for hon omkring i huset slängandes allehanda leksaker omkring sig. Här gnessar hon runt i sin goa mjukisbädd.

En dag på jobbet

I går var vi på Sjövik och arbetade. Sjövik är en av de vackraste arbetsplatser jag varit på. Lilla Chili var naturligtvis med. Eftersom jag inte kunde ha henne med i skolan under förmiddagen så var hyggliga B hundvakt. Ny miljö, ny bekantskap för Chili men hon finner sig tillrätta otrloligt snabbt. Kompis blir hon med alla, både människor och hundar. B var nog en kul kille, han lånade ut sin golfboll, busade och blev naturligtvis snabbt accepterad. Under eftermiddagen låg hon i mitt knä och sov under en 2 timmar lång lektion - hon finner sig tillrätta i alla möjliga miljöer. I dag har Chili haft semester, hon har varit hos moster S. När moster kommer vet Chili inte hur hon ska bete sig, så glad blir hon, det har varit lek o bus så gott som hela dagen. -vad mer kan en valp begära.

Flyttkaos

Kan inte nog förundras över denna lilla 3 månaders vovve. Yngsta dottern boendes i Kalmar skulle ha hjälp med att flytta från korridorboende till en liten lägenhet. Naturligtvis ville hon att Chili skulle följa med ner så hon fick rå om henne lite. Nu pratar vi om en resa på 50 mil enkel resa. Alla som har flyttat någon gång vet vilket spring/röra/kaos det kan bli. Chili är med i allt detta. Kollar lite här och lite där, lägger sig i buren och sover när hon blir trött - ja vad säger man??? Hon är bara med - busar lite och förgyller tillvaron i största allmänhet. Naturligtvis markerar hon ett par gånger - på nybäddade sängen och på nyinköpta sängöverkastet men vad gör väl det när det finns tvättmaskin. Bilresan då - inga problem. Hon sov hela resan med avbrott för rastning. Väl hemkommen däremor så släpper hon löst ordentligt - far som en skållad råtta både ute och inne - åh vad spring i benen hon hade. Ja, vi har verkligen fått en ljuvlig liten varelse i vår familj.
Trött o slut av alla intryck

RSS 2.0