Läskigt värre...

I går var vi med om något riktigt otäckt Brorsan, matte o jag skulle ut i värsta skogen på en kvällspromenad. Efter bara en liten stund kände vi av något jätteläskigt - tror nog att varken brorsan o jag blivit så rädda någon gång. Vi skällde som bara den men inte lyckades vi skrämma vad det nu var. Jag lade benen på ryggen o sprang som en tok mot bilen o Tellus sprang till matte. Nu ville ju inte jag vara någon fegis så trots att jag var så rädd så sprang jag tillbaka till matte o Tellus. Med svansen mellan benen, raggade vi så vi såg ut som batterikatter och skällandes hade matte fullt sjå o hålla rätt på oss. I ögonvrån såg sedan matte baken på något brunt djur som vankade in i skogen. DÅ BLEV ÄVEN MATTE RÄDD - det var nog en björn sa hon. Nu har matte lovat att hon ska tuta hejvilt på väg in i skogen så att alla otäcka djur hinner gömma sig.

Campingliv

Jag har varit på semester. Husse, Matte o jag har varit på campingsemester och sovit i tält. Spännande var det ska ni veta. Massor med människor som sprang omkring på "våran" gård, hundar som skällde, bollar och cycklar. Det hände något hela tiden. Matte sa att jag var jätteduktig, betedde mig som en riktig campinghund sa hon. Hon fattar nog inte att jag var dödstrött av allt o alla som jag skulle ha koll på så när det var dags o sova så var jag ganska nöjd med det och kröp tacksamt in i tältet.
Bus med HusseDags o sova - gissa om jag var trött
Jag har faktiskt badat ända upp till maghåren - och då ska ni veta att maghåren är ganska korta.
Goooos, klia o sola magen - skönt
Ute på promenadäventyr

Nnu är vi hemma igen. Husse ska börja jobba o matte har fått för sig att jag ska bada mer än bara till maghåren - jaja vi får väl se......
Badkruka!!!

Huu, matte har varit till sjön med mig. Snacka om mycke vatten. Inte nog med det, hon klev rätt ut i sjön och trodde jag skulle följa efter.
Vilken toka - nä ni, där går ändå gränsen för följsamheten. Jag satt ner alla fyra tassarna och lade in om en skarp protest.

Vem tror ni gick segrande ur den här kampen?????Japp, rätt gissat, oavgjort. Jag blev blöt om tassarna och matte blev blöt på magen.

En till liten stilstudie, torrtassad. I morgon  
gör vi ett nytt försök säger matte. Huuuu, fast egentligen var det rätt skönt att bli lite nerkyld - bara man sluppit bli blöt...

1 år i dag

. Nu har jag och mina syskon fyllt 1 år - vi är stora! Jag har kalasat på köttfärstårta garnerad med kassler och varit och lekt med älsklingsbrorsan Tellus.
Min husse och matte har varit på semester. Inget vidare tyckte jag. För att vara säker på att inte lillmatte också skulle försvinna var jag tvungen att sova ovanpå henne - och vet ni vad, det funkade. Hon försvann minsann inte.
Jag har blivit lite tuff också....jag jagar katter utav bara den. Lillmatte var gaaalen mer än en gång. En gång fick jag jaga grannkatten jättelänge och det var jättekul. Vi drog gärnet över muren, först katten sedan jag, fortsatte ett par vändor på gatan, ner i däljan bakom huset innan kattrackaren skrikande äntligen klättra upp i ett träd så jag kunde springa hem till lillmatte igen. Hon var inte glad.
Gillar inte att borsta tänderna - en Dentastix i stället är inte helt fel.


RSS 2.0