En handfull lycka, ett nytt kapitel

Jag är med valp, ja, jag är verkligen med valp. Inte nästan, inte kanske, inte snart, utan jag är med valp,  NU. En handfull lycka fick jag känna av i helgen. Åtta små valpar, inte större än att de ryms i en hand, fick jag hålla och snusa på. Det var en stund av lycka. Livet går vidare och till våren kommer vår lilla Kromistjej att förgylla livet i den Kristofferssonska familjen. Ett ödmjukt tack till er alla som varit med mig på min resa. Min Blogg och tiden har stått still ett tag, men nu känns tiden mogen att åter ta upp bloggen och fortsätta resan.  Min resa tar inte vid där den slutade utan den byter spår, men riktningen är frammåt.
  
 

Livet går vidare och vi vänder blad

Det har nu gått snart 6 månader sedan Chili lämnade oss. Livet går vidare och tyvärr så har mannen som förorsakade hennes död inte gett sig till känna. Min fulla övertygelse är dock att någon gång,  någonstans så skippas ändå rättvisa och han får stå för det han gjort. 2014 och första delen av 2015 har varit fyllda av tråkigheter. Det är väl så livet är, av och till är dalarna djupare än annars. 
Här i Hedemora är våren på ingång. Jag ser nu med tillförsikt fram mot att åter få uppleva glädjen över att ha en hund i familjen, och om allt går vägen utökas familjen med ytterliggare en efterlängtad hund till sommaren.  

RSS 2.0