Tant Chili

Hejsan. Det här är Timmy, en riktig glader. Ja, ni ska veta att han är busig men nu har ju jag blivit stor så jag ska nog lära honom hur man uppför sig.  Jaja, även om han är busig så måste jag ju hålla med om att han är söt. Jag kanske är lite extra sur när jag löper säger matte. Hur har du det med Spex Vilda - måste du också ta i på skarpen ibland??

Kommentarer
Postat av: Carin o Vilda

Mmm, snygg kille det där!!! Visst får man ta i på skarpen ibland men det värsta är att Spex tar i dubbelt upp, han tror att han bestämmer bara för att han är lite gullig.

2011-01-17 @ 10:27:56
Postat av: Emma, Spex & Bru

Fick tips om att gå in och kika på brorsan, kul att se honom, jättesöt! Verkar som att det inte bara är min lille skrutt som växer som ogräs, Timmy ser ut att vara på god väg att växa om Chili? Min jättevalp är nästan 40 cm och börjar så sakteliga närma sig 10 kg...Spex hälsar till brorsan att man bara får ta i lite mer när tanterna säger ifrån. Inget att bry sig om.

2011-01-17 @ 22:02:28
Postat av: Chili

Haha, ni verkar ha samma inställning till det där med fostran. Får jag bara hålla på lite så får jag nog ordning på honom ska ni se men alla vet ju hur killar är, eller hur Vilda. Jag får faktiskt ta i på skarpen mot brorsan fortfarande. Ja Timmy är en stor kille. Han är 42 hög o väger 10 kg. Ha det gott

2011-01-18 @ 21:02:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0