Äntligen bart på backen

YES - snön är borta och matte har plockat fram agilityhindren och byggt en minibana. Gissa om det är roligt. I vinter har matte traglat slalombanan inne. Min bästa "morfar" har bygt en inomhusslalom som jag har kunnat träna på och nu börjar jag förstå att man måste ta alla pinnarna.
Tunneln -
Hoppa är jag jättebra på. Jag hoppar både högt och fort
Och sist "däcket". Här fuskar jag ibland

Åh dessa ungdomar

Det här är Timmy. Hann är min nya Kromiskompis. Gissa om jag får hjälpa hans matte och uppfostra honom när vi träffas. Sist han var här så var jag tvungen att ta i på skarpen - så så på skarpen att han studsade ut i ett vattenfyllt dike och fick simma i land. Jaja - lite taskigt kanske men han är i alla fall inte rädd för vatten och simma kunde han. Även om han är busig - och det är ju unga killar så är han himla kul. Han kan springa jättefort och han låter mig bestämma, det gillar jag.

Säger jag att bollen är min så är den min och nåde den som försöker ta den.
Han är en riktig sötnos även om han är lite busig, men han växer väl till sig.

Rallyblött

Nu har matte fått för sig att vi ska träna rallylydnad. Det är faktiskt himla kul. Vi är ett helt gäng med hundar som busar o tränar. I dag var det däremot inget vidare - det regnade som bara den o matte ville att jag skulle sitta ner hela tiden. Sitt själv du tänkte jag och satte faktiskt ner en liten bestämd tass. Här sitts minsann ingenting i blötan sa jag bestämt o kikade på matte i regnet. Som tur var så fattade hon att jag inte vill bli blöt i baken så jag fick träna i carporten. Där var det åtminstone torrt.  





i

RSS 2.0