Helgledigt

Haft besök av brorsan som nu stuckit till fjällen. Matte säger att jag är såååå duktig o äta när han är här... Tacka sjutton för det, annars tar ju han min mat o det vill jag narutligtvis inte. Här sitter vi och väntar på att få lunchen serverad
Mys med min underbara minsta lillmatte som är hemma några veckor.

Diplom

Högtidlig avslutning med fika o Dilpom.
                                                                                                                              Fint vá


Cheeeese

Usch vad det blixtrar

Sista valppartyt o första hundutställningen

Jaha, då bar det då iväg på det sista valppartyt. Valptiden är över och de har nu blivit slynglar. Lite läskigt är det med allt för många kompisar åt gången tycker lilla räkan.

Här bekantar sig Tellus med en i gänget
Lite läskigt är det allt
men nyfiken ändå

Efter partyt när vi hade tinat upp bar det iväg på social träning. Hundutställning inomhus på travbanan - bättre träning kan man inte få.
En trött Chili i en trygg famnSnygg Tellus har kopplat av i nyinköpt bädd
Sköööönt
Här har vi tagit plats utanför stora ringen. Syskonen Pophams kopplar av i nya bädden och all rörelse omkring dem bekommer dem inte. Trötta, varma och hungriga bar det sedan av hemmåt efter 4 timmars intensiva intryck. Vi knallade nöjda o glada till bilen med vad vi trodde två dödströtta hundar - men icke då. Väl i bilen la de i "overdriven" och satte igång med att LEKA -puhh.
Stor flicka

Jaha, då är lilla fröken 7 månader "stor". Har det då blivit någe annorlunda? Ja kanske, hon har faktiskt börjat med öronproppar ibland - eller kan man säga att hon har en selektiv hörsel. Som tur är gör hon inga långa utflykter - bara bort till "mormor o morfar" så fort tillfälle ges och sedan tillbaka med rallyfart. Födelsedagen förflöt lugnt, leverpastej bjöds det på. Jag hade sparat en skiva kalkon men vem hade norpat den tror ni - jo husse. Ni kan tro att det är eko i kylen hos Kristofferssons när husse norpar lillvovvens godis för att få sig något till livs.
Igår var vi på kurs igen. Båda syskonen var Pophams jätte duktiga, Chili smet bort till brorsan bara två gånger - bra vá. Nej nu pockar fröken på uppmärksamhet - leka boll är en kvällsrutin som sällan hoppas över

RSS 2.0